Med et Autopot system bliver det ikke mere sikkert og simpelt

Med et Autopot system bliver det ikke mere sikkert og simpelt

Alle AutoPot-vandingssystemer kræver ingen strøm, pumper, hoved vandtryk eller timere til drift, ”GRAVITY PRESSURE” er alt, hvad der behøves fra din tank eller vandbeholder. Systemerne er utvivlsomt nogle af de enkleste at bruge og kan efterlades uden opsyn i dage, og i nogle tilfælde uger – på grund af AQUA valves evne til at levere alt, hvad der kræves af anlægget. AutoPot er en international markedsleder inden for vandings- og hydroponiske systemer med et etableret globalt ry for at levere holdbare, miljøvenlige og innovative vandingsløsninger til en række voksende scenarier.

AutoPot er specialister i selvvandsanlæg, hvor der lægges vægt på effektivitet og bevarelse. AutoPot leverer produkter, der betragtes som de mest miljøvenlige vandingssystemer i verden til både indenlandske, hydroponiske og kommercielle markeder.

AutoPot-systemer har vist sig at reducere forbruget af vand og foder med imponerende 50%, alt imens med stigende udbytter.

Fordelene ved Autopot Systemet

  • Er at det ikke bruger strøm. Så under strømsvigt påvirkes det ikke.
  • Man kan være væk fra systemet i 4-12 dage, så længe der er vand i tanken. Det er der ikke andre systemer der kan tilbyde på samme måde.
  • En anden fordel ved autopot er at man selv kan vælge hvilket medie man ønsker at gro sine planter i.
  • Man kan til-og fra koble alle de potter man ønsker eller har behov for.
  • Lækkert design og holdbare materialer.
  • Fornuftig i pris.

Disse Autopot systemer kommer i forskellige størrelser, med alt fra 1 potte og helt op til at system med 100 potter. Disse systemer er allerede lavet i kits med den ønskede antal potter samt en tank. Men ønsker men derimod flere eller færre potter i sit system kan man ALTID til eller fra koble som det behager og passer.

Disse moduler er meget alsidige og kan bruges i drivhuset, haver eller i hjemmet til at vande og foder dine planter. Det er et nemt og effektiv system for blandt andet tomater, agurker, chili, cannabis og mange flere..

Uanset hvilket medie du vælger eller anvender så henvender 1Pot systemet sig til gartnere og avlere på alle niveauer. Når systemet er sat op og en tank er fyldt med vand, så våd fodre dette ekstremt alsidige system og vil helt selv tage sig af alle dine planters behov.

Dette 1Pot System kan nemt udvides så mange potter kan være knyttet til en enkelt tank. Alt du skal gøre er at huske at fylde din tank fra tid til anden.

 

Plastikbakker er super praktiske til haven! Se med her.