Det bedste er at vælge et gro telt

Det bedste er at vælge et gro telt

Første gang jeg begyndte at dyrke havde jeg ikke noget gro telt. Jeg groede i et gammelt tøj skab jeg alligevel skulle smide ud. Da jeg begyndte at udvide mit grow. Havde jeg naturligvis brug for meget mere plads end det jeg havde i mit skab. Så jeg byggede mit eget telt fra bunden af, da jeg gerne ville spare nogle penge på at købe et flot fabriks produceret gro telt.

Der er både Fordele og ulemper ved at bygge sit gro telt, dem vil jeg kort komme ind omkring i dette afsnit:

Fordelen ved at bygge sit eget gro telt er at man kan tilpasse sig sine muligheder. I mit tilfælde havde jeg et aflangt og ikke så bredt rum. Det er ikke altid, at man kan finde gro telte på nettet som passer helt præcist på egne forhold. Så jeg besluttede at bygge mit eget gro telt, og så var det endda også rigtig billigt.

Men stille og roligt kom jeg ud for udfordringer. Da jeg ikke selv er særlig god til at bygge et telt. Man skal nemlig have huller de rigtige steder i sit telt, som er beregnet til ind og udsugning. Derud over kommer også lamper/lys, som skal passe med det areal som jeg har til rådighed osv..
Personligt valgte jeg i stedet at købe et helt nyt gro telt, så snart jeg fik råd til dette. Et telt med alle ventilations huller klar, fede og flotte reflekterende vægge, og ikke mindst et rigtig godt overblik over mit grow. 

Vandingsbakker er godt

I mit tilfælde købte jeg et 200x200x200cm telt. Jeg brugte 4 x 600w pærer. Til vandingen brugte jeg vandingsbakker, det smarte ved vandingsbakker er at man kan vande alle planter ved bare at fylde bakkerne op, så drikker rødderne direkte fra bakkerne, hvilket jeg sparede en masse tid på.

Det smarte ved et telt man køber er at der er taget hensyn til både ind og udsugningshuller, ledninger kan køres fra lamperne og direkte ud af teltet hvis man fx har en el tavle til el artikler som ballast, styring af ventilation osv. I mit tilfælde virkede det ikke med et hjemme bygget telt da mine bygge skills ikke er de bedste, men for andre som er gode med deres hænder, vil dette være en optimal og god løsning.

Men måske står du bare der og mangler en vibrationstræner? Så læs med her!