Drikkevandkølere – det er sådan man ved at man bor et dejligt sted

Drikkevandkølere – det er sådan man ved at man bor et dejligt sted

Hvis du har drikkevandskølere hvor du er eller arbejder er du et godt sted i dit liv. Det er ikke alle der har en sådan luksus, mange skal selv have en isterningspung med, hvis de skal have koldt vand. Ikke dig dog. Du skal bare møde op på arbejde. Der ligger dit vand så og er dejligt afkølet og lækkert for dig.

Drikkevandskølere er en luksus og du burde være glad

En drikkevandskølere er ikke noget jeg tager for givet det skal du vide, men jeg er stor fan af det. Det er en kæmpe luksus at have sådan en gadget på kontoret. Det giver mig lyst til at drikke vand og giver mig lyst til ikke at købe sodavand hele tiden, nemlig fordi det faktisk er afkølet og smager okay. Det er ikke fordi jeg ikke kan drikke vand som ikke er koldt, men det smager bare ikke lige så friskt. Det er et must for mig at det jeg drikker er frisk nok til at jeg kan drikke det uden at få stress. Jeg har en særlig sygdom der gør at jeg ikke kan drikke vand der ikke er koldt, ellers får jeg nemlig stress og det kan ingen lide. Jeg er nemlig ikke nem at håndtere imens jeg har det sådan, så det skal man lige tænke lidt over også.

Jeg elsker mine drikkevandskølere

Som sagt tidligere er jeg meget glad for drikkevandskølere og det har jeg også forklaret hvorfor ovenfor. Det er jo som sagt pågrund af min stress som hopper ind, hvis ikke jeg har det det godt. Hvad synes du? Jeg synes det er træls. Det er heller ikke fedt at have det dårligt. Det er især ikke fedt når det er fordi man er varm indeni. Det burde ikke være et problem for min krop, men det er det. Det er selvfølgelig også træls for mig at jeg ikke bare kan få normalt vand. Det er da en kæmpe ulempe, jeg ville i hvert fald ikke kunne klare mig ude i vildmarken. Det ville jo ødelægge mig hvis ikke jeg havde mine drikkevandskølere med. Det er jo noget man har brug for i min situation. Jeg har i hvert fald brug for noget sjovt vand, ellers går jeg på sodavanen. Jeg har bare heller ikke lyst til ødelagte tænder og derfor skal jeg bruge drikkevandskølere.

Vi ses mine dejlige læsere. Peace out.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *