En vibrationstræner er især kvinders bedste ven

En vibrationstræner er især kvinders bedste ven

Hvis du ikke har prøvet en vibrationstræner har du problemer, vil jeg sige. Det er i hvert fald noget mange har brug for at prøve .- især kvinder. Det er ikke bare noget jeg siger, men der er ikke mange kvinder, som ikke har godt af en lille time med sådan en. Det er nemlig meget afslappende for dem og kan udsende nogle meget gode stoffer i kroppen. Du kan læse mere her, hvis du vil give din kæreste eller din mor en lille gave.

Du skal ikke bruge en vibrationstræner forkert

Det handler om at du ikke skal bruge din vibrationstræner på en forkert måde. Der er to generelle måder man kan bruge den på. Det er så også hvis man har hele vibrationskitten. Det er nemlig to separate dele, som man skal bruge til to forskellige ting. Den ene er til at slappe hele kroppen af, mens den anden er til at slappe dit indre af og blive zen. Den første træner er den største af de to, da den anden del, faktisk er ret lille. Den til hele kroppen er stor og du står som regel på den. Det er noget der gør at du så kan få hele kroppen rystet godt og grundigt. Det gør at din krop kan få rusket alle sine ømme muskler lidt fra hinanden og alle de ophobede ømheder går væk. Det er i hvert fald teorien. Jeg har en idé om at den anden del kan gør det meget bedre. Den skal et helt specielt sted hen, som kun kvinder har. Derefter tænder man den og så gør den vist hele arbejdet. Det er noget jeg har set mange gange og det virker rigtig godt.

Vibrationstræner er Paradise-Amalies bedste ven

Jeg har mange gange hørt om en Amalie fra Paradise, som altid har en vibrationstræner med sig. Det er fordi hun hele tiden er lidt af en bitch, men efter hun har trænet lidt bliver hun lidt mindre bitchy. Det er faktisk fordi den hjælper hende, men at slappe af og udsender nogle gode stoffer i hendes system. Jeg har selv set hvordan man på et minut kan skifte fra at være en kælling til at være et helt normalt og dejligt menneske. Mænd bruger dog bare en lidt anden metode til det og skal bruge sine hænder. Det er dog fordi mænds liv generelt er hårdere end kvinders og derfor skal afslappende momenter heller ikke være lettere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *