Lej en partybus til dig og vennerne

Lej en partybus til dig og vennerne

Er en partybus fed og awesome og det værd? Ja for hulan da. Den er skide nice og det er en sjov og udfordrende måde at holde fest på. Det kan være en god forfest og en god måde at komme hjem på, hvilket belejligt kan blive en morgenfest. Derfor lej en partbus.

Lej en partybus, hvorfor?

Hvad sker der for at der er så meget “lej en partybus” igang? Det er alle steder synes jeg og jeg gider ikke læse mere om det. Jeg har da forstået at de kan være hyggeligt for en bunke venner at leje en bus sammen og feste i den. Men helt ærligt, hvor mange gang skal vi læse det samme og det samme og det samme? Det er irriterende og det er ikke noget der skaber kunder. Der skal være en grænse, som nogle politkere jo siger.

Lej en partybus… ja okay. Det er det samme som hvis bombarderede internettet med mine Warcraft historier. Det ville være meget få der var interesserede i at læse det. Vælg nu lige jeres publikum lidt bedre. Det er ikke alle der gider læse den samme historie hundrede gange.

Min tur – jeg slår igen

Nu vil jeg så belemre internettet med noget der interesserer mig væsentligt mere end dumme, lej en partybus igen, igen, igen.

Der var engang en lille ork-dreng. Hans navn var Thrall. Han var grøn, hvilket var noget knapt så normalt dengang, fordi størstedelen af de andre orker havde drukket fell-monster blod. Det var lidt skidt for de andre orker, fordi fell-blodet, fik dem til at slagte uskyldige mennesker og andre fra “The Alliance”. Ikke noget lige så mondænt, som at lej en partybus, fordi det er sjovt. Niksen, dette er liv og død, for den lille Thrall. Faktisk betyder Thrall slave på “orkisk”.

Men den lille Thrall blev taget af menneskene, som slave. Hvilket var grunden til at han fik sit navn. Derudover blev han også lærd. Han fik undervisning i menneskenes historie og andre ting som menneskebørn lærer. Derudover blev han stærk, fordi hans arbejde var fysisk hårdt og slidende. Han endte med at være en stærk og klog ung ork, da han blev fri, fordi hans herre blev slået ihjel og borgen han befandt sig på blev overtaget af andre orker.

Som man kan analysere på navnet lyder Thrall lidt som træl, der jo er en slave og noget man kaldte dem i vikingetiden.

 

Konklusion. Warcraft historier er lidt mere interessant end noget som, lej en partybus.