Skab trygge rammer med kaldeanlæg

Skab trygge rammer med kaldeanlæg

Står dit plejecenter eller bosted også og trænger til mere trygge og sikre rammer? Med kaldeanlæg bliver dine beboer og dit personale sikret en hverdag, hvor ingen skal gå og føle sig utrygge. Tryghed og sikkerhed er netop en vigtig faktor for os alle. Ingen familiemedlemmer ønsker at sende deres nærmeste på et plejecenter hvor sikkerheden ikker er god nok. At have ansat medarbejder, som ikke føler sig trygge på arbejdspladensen, er heller ikke noget som nogen virksomheder ønsker at have. Kaldeanlægget fra Dansk Kaldeanlæg, er den rigtige løsning. Der er ingen undskyldning for ikke at bestille kaldeanlæg allerede i dag. 

Hvad kan du forvente med et kaldeanlæg?

Med et kaldeanlæg skaber du rammer der gør hverdagen mere sikker og tryg. Kaldeanlægget indebærer et hav af forskellige funktioner. Det kan fra virksomhed til virksomhed være individuelt, hvad der er nødvendigt at installere for at sikre jer bedst mugligt og for at dække netop jeres behov. Med kaldeanlæg fra Dansk kaldeanlæg, har du muligheden for at få den rigtige vejledning omkring tryghed og sikkerhed for dit plejecenter. Din hverdag og processer bliver gennemgået sammen med Dansk kaldeanlæg og efterfulgt bliver der vurderes hvilke mulige funktioner der er nødvendige for at jeres behov og ønsker bliver dækket på den bedste måde. Kaldeanlægget har funktioner, som indebærer alt lige fra personalekald til beboerkald og overfaldsalarm. Der vil også kunne installeres funktioner som hjælper mere inden for den teknologiske sikkerhed og arbejdsgang på dit plejecenter. Blandt andet kan du få funktioner som statstik og log, registrering af ATA data og platform af tilpasning. Alle disse funktioner hjælper dig blandta andet til, at dit personales arbejdsgang vil blive mere overskueligt og planlagt.

Kaldeanlæg gjorde beboerne glade

Dansk kaldeanlæg fik en hyldest uden lige. Et plejecenter nær Kolding havde bestilt kaldeanlæg til deres beboer og personale. Plejecenteret oplevede en helt anden stemning. Især personalet fik oplevelsen af at komme ind til beboer som var rigtig glade. De var glade for at kaldeanlægget så hurtigt og effektivt, var med til at de kunne få hjælp med det samme. Ingen havde troet at kaldeanlægget skulle have så en stor virkning på stemningen på plejehjemmet. Stemningen smittede selvfølgelig også hurtigt af på personalet, som kom på arbejde og kunne omgås beboer som var glade og tilfredse med sikkerheden. Ingen gik og var utrygge længere og kaldeanlægget var en sucess at få på plejecenteret.