Skrædder Hvidovre – den bedste kvalitet og service jeg kunne tænke mig

Skrædder Hvidovre – den bedste kvalitet og service jeg kunne tænke mig

Hvem mangler et nyt sæt tøj, til den bedste pris nogensinde? Det er der mange som gør. Måske især dem fra Hvidovre, hvilket er derfor de burde hoppe ind til Skrædder Hvidovre. Det er nemt hurtigt og billigt i forhold til alle de andre steder i Danmark og især i Hvidovre. Jeg anbefaler helt sikker dette sted da det virkelig giver kolorit på din hverdag.

Hvad mangler du af din Skrædder Hvidovre?

Det korte og gode svar er naturligvis, ingenting. Du skal ikke have andet end en god service og masser af ideer til dit nye outfit. Det er ikke alle der kender til denne skrædder i Hvidovre og det er lidt trist, da det faktisk er den bedre ende af skræddere. Hvad ville du måske sige til at bruge 12000 kr på et jakkesæt? Det ville mange sige pænt nej tak til. Det er hvad det koster i mange butikker, da det er skræddersyet og skulle være god kvalitet. Det er dog ikke det du burde gå efter, da det bare er dårlige materialer og ringe mærker. Hos Skrædder Hvidovre, får du maks “bang for your buck”. Det er en god kvalitet i tøjet og det er noget der virkelig sparker numse, hvis du gerne vil have det til at holde længe. Det er ikke smart at købe highend mærker, hvis det skal holde mange år.

Hvorfor skal det være Skrædder Hvidovre?

Det er naturligvis altid en let og hurtig måde at få dine nye outfits til at se brandgodt ud. For det første handler det ikke kun om at få skræddersyet et jakkesæt, men det kan også handle om at få rettet dine bukser til. Det er noget de gør gratis #freeofcharge, så længe du køber bukserne hos dem. De bliver rettet til så de sidder præcis, som du gerne vil have dem til at sidde på dig. Jeg har sjældent fået så god en service, som da jeg handlede tøj hos Skrædder Hvidovre. Det er ikke ofte at personalet siger hej og farvel på sådan en venlig og serviceminded måde. Jeg er personligt aldrig blevet behandlet så godt, som en kunde, som da jeg købte tøj hos dem.

Det har været min lille historie og anmeldelse kan man vel også godt kalde det, af den skrædder som jeg fandt i Hvidovre og det er en jeg vil blive ved med at komme hos, hvis jeg nogensinde er i nabolaget igen.