Vinylhandsker hjælper imod at få ulækre hænder

Vinylhandsker hjælper imod at få ulækre hænder

Er du bange for at få beskidte hænder, så vær ikke bange længere. Jeg er i hvert fald ikke bange længere og grunden er utrolig simpel. Jeg har anskaffet mig nogle vinylhandsker. Det har reddet mine dage hvor jeg har skulle muge ud, hos kæledyrene. Jeg har aldrig været fan af at røre ved lort og det har disse handsker hjulpet mig med.

Hvor gemmer du dine vinylhandsker?

Jeg har ikke vist andre at jeg har vinylhandsker i min residens. Det er fordi jeg synes det er pinligt at lade andre vide at jeg har brugt for beskyttelse mod ulækkerheder. Det er fordi jeg ikke har fortalt nogen at jeg har problemer med bakterier og andre klamheder. Jeg har en spirrende idé om at jeg måske er OCD’isk. Det er ikke ligefrem sjovt at have det på den måde og derfor fortæller jeg ikke nogen om det.

Det er en kilde til rengøring for mange mennesker. Især har jeg læst, at vinylhandsker bliver brugt til at gøre rent i kloaker og andre steder hvor bakterierne virkelig florerer. Det er fordi, det kan være farligt og sundhedsskadeligt nogle steder at få bakterier med fra. Altså man skal ikke have kloakbakterier og heller ikke andre ulækkerheder.

Vinylhandsker historien om handskerne og mig

Jeg lavede ingen form for rengøring, fordi det var for uhumsk for mig. Det var fordi jeg ikke kunne klare alle de forskellige bakterier, som var i mit hus. Det gjorde at jeg ikke ville røre ved noget og jeg sad nærmest kun ved min computer. Den var i det mindste nogenlunde ren. Der var dog ikke andet jeg rigtig havde lyst til at pille ved, fordi der var så meget støv og andet klisterværk på. Det gjorde virkelig at jeg ikke orkede noget som helst.

Da en af mine venner så min lejlighed, fortalte han mig om vinylhandsker. Det lød spændende synes jeg og jeg gik strakt ud for at købe et par. Det gjorde med det samme min rengøringsangst meget mindre. Jeg begyndte at kunne røre ved mine ting igen, fordi de endelig var rene igen. Det er derfor at vinylhandsker har reddet min røv. Det er ikke en opfindelse man skal tag for givet synes jeg.

Det har altså været min mening og optik omkring hvad vinylhandsker betyder og kan gøre for folk. Men min mening er selvfølgelig subjektiv. Hvad mener du om det? Hej, hej venner.